Hindbærparfait med yoghurt

Hindbærparfait med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.frosne hindbær
100 g.flormelis
2 dl.piskefløde
2 dl.yoghurt
 
Opskrift:
Frosne hindbær, flormelis, yoghurt og piskefløde blendes i en blender. Herefter fryses isen i en fryser til den har en passende konsistens. Hvis den er meget blød når den kommes i fryseren, skal man med jævne mellemrum røre rundt i isen indtil den begynder at stivne. Når isen er frossen efter opbevaring i fryseren, bliver den meget hård og det tilrådes derfor at tø den lidt op før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 13648 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-07 12:04:32
Naturel eller vanille

  -   2009-09-04 11:44:19
Hvilken slags yoghurt bruger du?