Hindbærparfait med jordbærcoulis

Hindbærparfait med jordbærcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hindbær
275 g.sukker
1.5 dl.vand
4 Husblas, blade
6 dl.piskefløde
 
 Sauce:
250 g.jordbær
25-50 g.sigtet flormelis
1 tsk.citronsaft
 
 Pynt:
 ekstra hindbær og mynteblade
 
Opskrift:
Blend bærrene og purer mosen gennem en sigte. Kog langsomt sukker og vand op, til sukkeret er opløst. Læg husblasen i koldt vandet par min, knug vandet af og smelt husblasen i den varme sukkerlage. Afkøl sukkeræagen og bland den med hindbærpureen. Pisk fløden stiv og fold flødeskummet i hindbærpureen. Hæld blandingen i en aflang form foret med plastfilm og frys parfaiten.

Sauce:
Blend og purer jordbærrene, smag coulisen til med flormelis samt citron og stil den køligt til serveringen. Ved serveringen skæres parfaiten i skiver, der anrettes med sauce samt de ekstra bær og mynteblade.





karakterer:
Opskriften er vist 12571 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu