Valnødde/hindbærroulade

Valnødde/hindbærroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
250 g.sukker
3 æg
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
2 tsk.vaniljesukker
75 g.valnøddekærner - grofthakket
 
 Fyld:
250 g.hindbær - friske el. frosne
2-3 spsk.flormelis
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker meget skummende. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske.

Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med smurt bagepapir. Fordel dejen jævnt på papiret og drys de hakkede valnøddekærner herover.

Bag dejen i 10 - 12 min. ved 200 grader eller til den er gylden på overfladen.

Vend den bagte roulade over på et sukkerdrysset papir. Læg rouladen med papirsiden nedad på et godt fugtigt viskestykke, så slipper papiret nemmere.

Rør de optøede hindbær sammen med flormelissen og fordel dem over rouladen.

Pisk fløden stiv og fordel den over roulade og hindbær. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt til den skal serveres.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærroulade

karakterer:
Opskriften er vist 26601 gange,
og udskrevet 861 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-10 22:20:02
Den er bare supergod og meget nem at lave. Valgte dog at drysse ovenpå dejen med hakkede nøddekerner. Så bliver det pænere når den er rullet sammen.. TIP; smør bagepapiret med smør inden dejen kommes på, så sætter dejen sig ikke fast i papiret ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
Er også skøn med nougatcreme: 200g blød nougat smeltes i ½ dl kaffe, afkøles og blandes med 2 dl flødeskum

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker - og let at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Rouladen kan evt. fryses og serveres halvt optøet