Fetadeller af lammekød

Fetadeller af lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fetadeller af lammekød, billede 4 Fetadeller af lammekød, billede 1 Fetadeller af lammekød, billede 2 Fetadeller af lammekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket lammekød (gerne fed)
100 g.feta i tern
2 fedpresset hvidløg
25 g.hakkede sorte oliven
 timian, frisk
25 g.hakkede soltørrede tomater
 hakket persille
 salt
 peber
 
 olivenolie
 smør
Opskrift:
Lammekødet og de resterende ingredienser blandes grundigt "med let hånd". Tilsæt lidt salt og peber.

Form frikadeller af farsen. Fetadellerne steges gyldne på pande i rigeligt fedtstof (halvt olie og halvt smør).





karakterer:
Opskriften er vist 21843 gange,
og udskrevet 785 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-29 18:57:09
Er det rigtigt, der ikke skal noget i til at binde sammen?

  -   2008-11-21 19:08:15
Stærkt vanedannende, 350 g lam er altså for lidt

  -   2008-02-17 15:04:34
- Jeg syntes at det smagte fantastisk!:)

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager dejligt af Middelhavslandene. Skriv salt og peber under ingredienser. Jeg var lige ved at glemme det.