Hindbærhjerte med hvid chokosovs

Hindbærhjerte med hvid chokosovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita A

Indsendt :     

Ingredienser:
1 dl.vand
150 g.sukker
2 spsk.citronsaft
150 g.hindbær (frosne kan bruges)
2 dl.fløde
 
 Hvid chokosovs:
100 g.hvid chokolade
1 dl.fløde
2 spsk.frisk presset appelsin saft.
1 tsk.revet skal af en usprøjtet appelsin.
 evt.friske hindbær til pynt
 
 En hjerteform ca. 5 dl.
 
Opskrift:
Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min. Kom hindbærrene i kog kort op. Pres massen gennem en sigte og køl den af. Pisk fløden til skum og rør saften i. Fordel massen i en hjerteform foret med plast film (behøves ikke hvis det er cilikone forme) frys isen i mindst 6 timer.

Hak chokoladen fint. Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade. Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal. Server hjertet med chokosovsen og pynt evt. med friske hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 10541 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu