Majspandekager med oksekødsfyld

Majspandekager med oksekødsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
75 g.hvedemel
50 g.majsmel
1 knsp.salt
3 dl.vand
15 g.margarine til bagning
 
 Fyld:
4 skivebacon
150 g.hakket oksekød
1 dl.strimlet kinakål
1 tomat
50 g.mellemlagret ost
 
 Sauce:
1 spsk.hakket løg
10 g.margarine
0.5 spsk.hvedemel
0.5 ds.flåede tomater
1 tsk.sød chili
 hvidløgspulver
 tabasco
 
Opskrift:
Pandekager:
Mel, majsmel, salt og vand røres sammen. Dejen hviler i en halv time inden bagningen. Bages på panden i ganske lidt margarine. Der beregnes ca. 2/3 dl dej pr. pandekage. Bagetid: 2-3 minutter på hver side.

Fyld:
Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. Kinakålen tilsættes. Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. Fyldet varmes igennem.

Sauce:
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over. Tomater med væde tilsættes. Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne.

Servering:
Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 40014 gange,
og udskrevet 1078 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-06 17:25:12
Super god ret. Men, er man lidt uopmærksom som jeg, så tjek lige mængderne INDEN du køber ind! 1 tomat til 500 g hk oksekød, var IKKE nok! :D

  -   2012-03-17 16:02:32
Det er livet med en lækker dessert blandet med en go' omgang kød

  -   2005-01-01 01:01:01
Der er kun til 2 personer, men ellers er de rigtig gode !