Lammekoteletter med Ratatui

Lammekoteletter med Ratatui, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
 salt
 peber
 rosmarin
3 spsk.olivenolie
3 spsk.smør
 
 Ratatouille:
500 g.squash
300 g.aubergine
2 storeløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
0.5 dl.olivenolie
500 g.flåede tomater
3 dl.hvidvin
3 fedhvidløg
 lidt frisk timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Begynd med ratatouillen:
Skær squashene i skiver, auberginen i store terninger og løg og peberfrugter i skiver. Svits alle grøntsagerne i olien i en gryde. Kom de flåede tomater og vinen i og tilsæt knuste hvidløgsfed, timian, salt og peber. Lad det snurre under låg i 25-30 min. eller længere, hvis man ønsker grøntsagerne mere kogt til mos.

Krydr lammekoteletterne og steg dem i smør og olie på en pande, de skal have et par min på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 27419 gange,
og udskrevet 798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-19 16:30:38
opskriften er nem og det smager godt