Zuppa di pomodoro al basilico

Zuppa di pomodoro al basilico, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.friske og modne tomater
2 store løg
1 spsk.smør
2.5 dl.hønsebouillon
6 friske basilikumblade
 en anelse sukker
 salt
2 spsk.Grappa
4 spsk.fløde
 
Opskrift:
Tomaterne befries for stilk og der laves et kryds i toppen. Lægges i kogende vand ca. 15-20 sekunder og herefter i isvand. Tomaterne befries for skind og kvartes. Løgene skæres i fine tern og sauteres i smør. Tilføj tomaterne og kog dem ca. 30 min. under stadig omrøring til grødet konsistens. Bouillonen hældes og suppen gives et opkog. Hæld suppen i en foodprocessor og blend til fin puré sammen med 2 basilikumblade. Det hele gives nu endnu et opkog. Smag til med salt, sukker og grappa. Pisk fløden stiv. Suppen hældes i varme suppetallerkener og pyntes af med flødeskum og basilikumblade.





karakterer:
Opskriften er vist 8289 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu