Makronlagkage

Makronlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Ukendt oprindelseslandKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.Bisca KarenVolf Chokolagkagebunde
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
150 g.Bisca KarenVolf makroner
0.5 dl.Madeira
 
 Pynt:
 Chokoladespåner
 Flormelis
 
Opskrift:
Fyld:
Makronerne udblødes i Madeira. Fløden piskes stiv, og makronerne vendes i fløden. Bisca KarenVolf Chokolagkagebundene smøres med makronfløden, og kagen lægges sammen. Kagen sættes på køl et par timer.

Pynt:
Flormelissen sigtes over toppen, og chokoladespånerne duppes rundt på kanten.





karakterer:
Opskriften er vist 29871 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-06 12:10:41
der er ÆG i makroner....