Hakkebøf á la Karoline

Hakkebøf á la Karoline, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.hakket oksekød
1 æg
2 spsk.rasp
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.friskkværnet peber
0.25 tsk.sellerisalt
0.5 fedhvidløg
60 g.smør
2 dl.piskefløde
8-10 tykke skiver mild Danbo
4-5 små tomater
 
 Tilbehør:
 Grøn salat eller tomatsalat
 Flutes
 
Opskrift:
Det hakkede kød æltes med æg, rasp, salt, peber, sellerisalt og knust hvidløg. Kødet formes til 8-10 hakkebøffer der brunes og brunes i smør på en pande. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive og herover lægges ½ tomat med den buede side opad.

Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres sættes de i ovn ved 200 grader i 10-15 min. til osten er smeltet og let gylden, og bøfferne er stegte, som man ønsker det.





karakterer:
Opskriften er vist 32704 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-15 12:06:13
fra Karolines kogebøger, børne elsker denne ret