Svinekam i fad

Svinekam i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær
 salt
 peber
1 tsk.paprika
 timian
2 store løg
3-4 gulerødder
750 g.kartofler
4-5 dl.bouillon
 hakket persille
 
Opskrift:
Gnid kødet med en blanding af paprika, salt og friskkværnet peber. Læg kødet i en ikke for dyb bradepande. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader ca. 20 min. til kødet er brunt. Gør grøntsagerne i stand, mens kødet bruner. Skær løg, gulerødder og kartofler i tynde skiver.

Tag fadet ud af ovnen, og læg kødet på en tallerken. Hæld fedtet fra fadet. Læg urterne i bradepanden, drys salt, peber og timian mellem lagene. Saltmængden afhænger af, hvor salt bouillonen er. Læg kødet over urterne og hæld bouillon ved retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ved 160 grader, og lad kød og grøntsager viderestege, indtil det er mørt 1½-2 time. Pas på retten ikke koger tør, hæld evt. mere bouillon ved.

Skær kødet i ikke for tykke skiver og anret dem oven på urterne. Drys hakket persille over, og server retten direkte fra fadet.





karakterer:
Opskriften er vist 15479 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvordan steger man en flæskesteg?