Tigerrejer med tempuradej og dip

Tigerrejer med tempuradej og dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.rå tigerrejer med skal
1 pk.Blue dragon tempura paneringsmix
5 dl.fritureolie
 
 Dip:
1 dl.mango chutney ( sød eller hot)
0.25 dl.sojasauce
1 spsk.citronsaft
1-2 tsk.friskrevet ingefær
0.5 agurk
 
Opskrift:
Rejerne pilles men lad halen blive siddende. Tempuramixen tilberedes efter anvisningen. Rejerne dyppes tørre og vendes i dejen. Rejerne friteres i omgange indtil de er gyldne i en gryde med olie. Tages op og afdryppes på køkkenrulle. Dippen røres sammen og agurken skæres i tynde stave. Rejer og agurk fordeles på et stort fad og dippen serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 17870 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu