Mørbradgryde med Dijon sennep

Mørbradgryde med Dijon sennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Svinemørbrad
250 g.Skalotteløg (alm. løg kan bruges)
250 g.Champignon
2 spsk.Smør
1 spsk.Dijonsennep
0.25 tsk.Estragon
2 dl.Oksebouillon
2 dl.fløde
 Hvedemel
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og bank ud Krydr med salt og peber og vend skiverne i mel. Brun mørbradskiverne på en stor pande i smør et par minutter på hver side. Tag dem af panden og brun de skivede champignoner og løg på samme pande. Tilsæt sennep, estragon og bouillon og lad det småsnurre til løgene er møre. Læg kødet tilbage på panden, hæld fløden over og lad retten stege færdig ved svag varme i ca. 5 min.

Tilbehør Ris Flutes





karakterer:
Opskriften er vist 47420 gange,
og udskrevet 1190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-07 12:05:32
Den er bare super. Og laver den igen i aften , prøv med en spiseske rødvinseddike, og evt cocktailpølser og lidt tørstegt bacon der kommer i lige inden servering

  -   2010-05-06 11:18:34
Rigtig lækker opskrift med rigtig god smag.