Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fiskefrikadeller II

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk

Torskefilet uden skindFedtfattig opskrift

Indsendt af : gismo

Indsendt :

Fiskefrikadeller II, billede 4 Fiskefrikadeller II, billede 1 Fiskefrikadeller II, billede 2 Fiskefrikadeller II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
Muskat
   


Opskrift:

Torskefilet og løg hakkes en gang.

Farsen røres med de piskede æggehvider, mælk og olie til en passende konsistens. Krydres med salt, peber og stødt muskat.

Steges på en pande i halvt margarine halv olie.

Serveres med kartofler, persillesovs eller remuladesovs.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (25 stemmer)

Opskriften er vist 110011 gange,
og udskrevet 2828 gange.


Energi:
KJ total 3962 (943 kcal)
KJ pr. Pers. 990 (235 kcal)
Vægt ialt 978 gram
Vægt pr. Pers. 244 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 405 KJ (96 kcal)
Protein 13.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


vips  -  2011-01-17 10:44:16
Brug hele æg, ikke kun æggehvider og kartoffelmel i stedet for hvedemel. Da får frikadellerne en bedre konsistens og smag.

  -  2011-01-17 06:25:13
prøv med en lille smule røget laks, og et par kogte kartofler...

Den seje  -  2010-08-12 20:05:47
Hvor lang tid tager det at lave dem

mig  -  2010-02-26 13:28:25
Jeg må desværre sige, at de er meget kedelige i smagen. Jeg har i hvert faldet smagt nogen der er bedre. Skuffet her fra.

tage  -  2010-02-22 22:33:15
Prøv at blande lidt hakket røget spæk eller bacon i farsen og brug rasp i stedet for mel. Det gør underværker. jeg foretrækker en god sennepssovs.

Jørgen St.  -  2010-02-11 11:19:25
Prøv at komme karry i farsen det giver et godt pift i smagen