Græske kødboller med chili

Græske kødboller med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.hakket oksekød
1 fedpresset hvidløg
2 spsk.hakket persille
1 tsk.tørret oregano
1 æg
 salt
 peber
 olie
 
2 hakkede syltede røde chilifrugter (fra glas)
 
1 lille squash
1 rød peberfrugt
1 rødløg
1 tsk.tørret oregano
 
 syltede røde chili
2 dl.risblanding med vilde ris
 
Opskrift:
Snit peberfrugt, squash og løg i strimler. Ælt det hakkede kød med æg, hakket, syltet chili, hvidløg og krydderier. Form det til små kødboller på størrelse med valnødder og steg dem møre i olie. Rums lidt rundt med panden af og til, så de bliver jævnt brune. Tag kødbollerne op og hold dem varme. Kom de snittede grøntsager på panden og steg dem til de begynder at tage farve. Kom ca. en halv kop vand på panden og lad retten simre i nogle minutter. Der krydres med salt, peber og oregano. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Server retten sammen med nogle stykker af de syltede chilier.

Tips:

De små kødboller får et kick af syltede røde chilifrugter. De kan købes på glas i de fleste supermarkeder. Men smag lige på en først; de kan variere i styrke fra meget søde til umanerligt stærke.





karakterer:
Opskriften er vist 16044 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu