Påskekage med safran og ananassalsa

Påskekage med safran og ananassalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør
3 dl.rørsukker
1 tsk.vaniljesukker med ægte vanilje
3 æg
1 dl.mælk
0.5 g.safran
4 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
 
 Ananassalsa:
1 ananas
3 passionsfrugter
2 dl.cremefraiche 9%
3 spsk.brun Farin
1-2 tsk.knust rosenpeber
 
Opskrift:
Smør en form, og drys den med rasp. Tænd for ovnen på 175 grader C.

Rør smør, vaniljesukker og sukker luftigt. Tilsæt æggene, et ad gangen, under omrøring.

Bland bagepulver, safran og mel, og rør det i dejen skiftevis med mælken.

Hæld dejen i formen, og bag den nederst i ovnen i ca. 1 time.


Ananassalsa:
Skræl ananassen, og skær den i tern. Halvér passionsfrugterne, og skab kernerne ud.

Læg frugten i en skål, og vend cremefraichen i.

Tilsæt Farin og rosenpeber.





karakterer:
Opskriften er vist 14115 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu