Boller med majs- og soyamel

Boller med majs- og soyamel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.varmt vand
3 spsk.fromage fraise
2 spsk.tidselolie
3 spsk.knækkede boghvedekerner
25 g.gær
 
425 g.hvedemel
50 g.økologisk majsmel
50 g.økologisk soyamel
1 tsk.salt
0.25 tsk.stødt fennikel
 Evt.lidt fint revet gulerod og/eller squash
 
 Pensling:
 En blanding af fromage fraise og tidselolie evt. tilsat et drys allehånde og koriander
 
Opskrift:
Ingredienserne til og med gær blandes og venter 5-10 minutter. Resten af ingredienserne blandes i og dejen æltes godt igennem. Hæver i ca. 50 min. Æltes godt igen - der kan evt. iblandes lidt fint revet gulerod og/eller squash. Formes til boller. Hæver ca. 35 min. Pensles. Bages i en forvarmet ovn ved 185 grader i 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16545 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu