Irsk fuldkornsbrød

Irsk fuldkornsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :     

Ingredienser:
175 g.fuldkornshvedemel
300 g.hvedemel
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
1 tsk.salt
2.5 dl.kærnemælk
 
Opskrift:
Bland fuldkornsmel og hvedemel i en skål med natron, bagepulver og salt. Lav en fordybning i midten og kom kærnemælken i. Ælt dejen godt sammen. Form dejen til en rund, flad bolle og læg den på bagepapir på en plade, skær et kryds i brødet og bag det ved 225 grader i ca. 30 min.

Tips:

Da brødet ikke skal hæve, er det hurtigt at lave. Brødet smager bedst nybagt.





karakterer:
Opskriften er vist 13642 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Prøv det dog..Det er for lækkert! Ligesom dig!!! :-D

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejligt irsk