Pain bagna

Pain bagna, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
4 dl.håndvarmt vand
25 g.gær
1.5 tsk.salt
3 spsk.olie
125 g.groft rugmel
450 g.kraftigt hvedemel
 
Opskrift:
Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt, olivenolie, rugmel og det meste af hvedemelet. Ælt mere mel i, til dejen har passende konsistens og ælt dejen grundigt, så den bliver blank og sej. Lad dejen hæve lunt og tildækket i skålen til dobbelt størrelse, ca. 1½ time. Ælt den let igennem og form den til små brød, ca. 8 cm. lange Efterhæv brødene lunt og tildækket på bageplade med bagepapir ca. ½ time. Sæt brødene på midterrillen i en 225 grader forvarmet ovn. Bages 12-15 minutter. Køl brødene af på en bagerist og kom dem i en plastpose, hvis de ikke skal bruges samme dag.

Tips:

Pain bagna er skovtursbrød fra Nice. I Frankrig flækkes brødene, dryppes med olivenolie og lægges sammen med salat, tomat, æg, tun og oliven.





karakterer:
Opskriften er vist 10324 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu