Melanzana alla Parmigiana

Melanzana alla Parmigiana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
3 auberginer
200 g.hvedemel
200 g.mozzarella ost
200 g.parmesanost
1 dl.olivenolie
300 g.flåede tomater
 basilikum
 
Opskrift:
De flåede tomater pureres og varmes med olie og basilikumblade og salt.

Tre hele æg piskes sammen med et glas vand og lidt salt til en panering.

Skræl auberginerne og skær dem i skiver på langs. Skiverne udvandes med salt, dyppes i æggemassen, vendes derpå i mel, og steges et par minutter.

Når de er gyldne lægges de lagvis i et ildfast fad med den varme tomatsauce, mozzarella, basilikum og den revne parmesan. Øverst lægges nogle smørklatter og nogle hele basilikumblade.

Bages i 5-10 minutter ved 180-200 grader til overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 7525 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu