Malfatti al pomodoro

Malfatti al pomodoro, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gnocchi:
700 g.spinat
 salt
150 g.Ricotta, friskost
3 æggeblommer
60 g.hvedemel
 friskkværnet peber
 Muskatnød, friskrevet
3 spsk.smør
 
 Til tomaterne:
8 tomater
0.5 lille løg
2 spsk.smør
 salt
 friskkværnet peber
60 g.parmesan
 
Opskrift:
Spinaten plukkes af stilkene og gives et kort opkog. Overskylles med koldt vand. Hakkes fint. Ricottaen presse igennem sigte. Æggeblommer tilsættes sammen med ca. 4 spsk mel. Dejen røres sammen. Spinaten røres i og der smages til med salt, peber og muskat. Bring en gryde med vand, tilsat salt i kog. Spinatmassen formes til æg med hjælp af 2 skeer og et par fugtige hænder. Læg dem i det kogende saltvand, skru ned og lad dem trække ca. 10 min til de kommer til tops. Tag dem op med en hulske og læg dem på et viskestykke til afdrypning. Tomaterne vaskes, kvartes og kerner fjernes. Løget pilles og hakkes i fine tern, sauteres blanke i smørret, hvorefter tomater tilsættes. Krydr med salt og peber og varm dem kort op. Tænd ovnens grill-element. Riv parmesanen fint. Læg gnocchierne i et ildfast fad og drys parmesan over sammen med en lille klat smør. Gratiner dem under grillen 2 min. Server gnocchierne i gratinformen og tomater a part.





karakterer:
Opskriften er vist 11676 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu