Maiale al latte

Maiale al latte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 porre skåret i ringe
1 fedhvidløg presset
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
1200 g.svinekød (f.eks. filet eller nakke)
 salt
 peber
8 bladeSalvie, frisk
1 løg stukket med 1 nellike og 1 laurbærblad
1 l.sødmælk
 
Opskrift:
Olie og smør opvarmes i gryde uden at smøret bruser op. Kødet krydres med salt og peber og kommes i gryden. Tilsættes salvieblade, løg, porre og hvidløg. Kødet brunes af. Vendes indtil kødet er brunet godt af på alle sider. Mælken koges op i separat gryde og ¼ liter tilsættes kødet. Skru nu helt ned for kødgryden, læg låg på og kog kødet ved svag varme i ca. 2 timer. Kødet vendes af og til og der tilsættes yderligere mælk, når det i gryden er blevet tyk i konsistensen. Denne proces fortsættes til kødet er mørt og alt mælken er kogt ind. Kød, salvieblade og løget tages op af gryden. Kødet holdes varmt. Kom ca. 2 spsk varmt vand i gryden sammen med væden der løber fra kødet. Skulle mælken skille, pureres den evt. med stavblender og smages herefter til med salt og peber. Kødet skæres i skiver og serveres sammen med saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 7408 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu