Krydret rejesuppe med citrongræs

Krydret rejesuppe med citrongræs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7 dl.kyllingefond
3 kaffir limeblade
5 cm.galanga
3 stilkecitrongræs
5–6 store rejer eller kæmperejer
150 g.svampe eller champignoner
5 grønne og røde fugleøje-chili
4 spsk.citronsaft (efter behag)
0.5 spsk.fiskesauce (efter behag)
1 håndfuld friske korianderblade
 
Opskrift:
Bring fonden i kog tilsæt citrongræs, galanga og kaffir limeblade. Tilsæt rejer og svampe. Lad det simre i 3 – 4 minutter til rejerne skifter farve. Tilsæt chili, citronsaft og fiskesauce.

Smag suppen til og tilsæt om nødvendigt mere citronsaft eller fiskesauce. Suppen skal være krydret og syrlig og lidt salt. Pynt med friske korianderblade ved servering.

Tips:

Rejerne må ikke koge for længe, så bliver de seje. Det giver det bedste resultat at bruge hjemmelavet kyllingefond.





karakterer:
Opskriften er vist 15681 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu