Ingefærkræmmerhuse

Ingefærkræmmerhuse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

KagerRet : Kager - Kræmmerhuse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
125 g.sukker
125 g.Sirup, lys
1 tsk.stødt ingefær
2 tsk.fint hakket syltet ingefær
1 citron fintrevet skal og saft heraf
125 g.hvedemel
 
 Fyld:
 Flødeskum smagt til med finthakket, syltet ingefær
 
Opskrift:
Smør, sirup, citronsaft og skal samt de to slags ingefær røres sammen i en kasserolle og varmes kort igennem. Det afkøles noget, og melet røres i.

Bagepladen smøres og drysses med mel, og dejen afsættes herpå med en teske og smøres lidt ud. Beregn god plads mellem hver. Bages gyldne i ovnen ved 200 grader, det tager kun 7-8 min.

Lad pladen stå et øjeblik til afkøling. Bemærk, at de kun kan formes, så længe de er varme, hvorfor man kan lade pladen stå i den varme men slukkede ovn, medens man laver dem en ad gangen.

Man stiller dem til afkøling i brede flaskehalse.





karakterer:
Opskriften er vist 10988 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu