Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tranebærsauce III

Antal:

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Bær

TranebærHøjtid: Thanksgiving

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :


Ingredienser:
30 g.smør
0.5 finthakket lille løg
2 tsk.farin
0.25 tsk.krydderiblanding
0.5 tsk.stødt ingefær
2 tsk.revet limeskal
1 tsk.balsamicoeddike
4 spsk.tranebærsauce
 


Opskrift:

Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkølels lidt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12650 gange,
og udskrevet 175 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


TW  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan det være at en af ingredienserne til tranebærsauce ER tranebærsauce? Hvis jeg nu havde den tranebærsauce der skal tilsættes, er opskriften jo overflødig.