Hjortegryde

Hjortegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjortegryde, billede 4 Hjortegryde, billede 1 Hjortegryde, billede 2 Hjortegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hjortekød
2 løg
250 g.champignon
5 dl.vand
70 g.tomatpure, konc.
0.5 tsk.senneppulver
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
40 g.smør
 
Opskrift:
Skær kødet i strimler ca. 1x3 cm. Hak løgene, rens champignon og skær dem i skiver.

Brun kødet i smør ved kraftig varme, gerne af nogle gange. Tag kødet op, og brun løgene. Kom kødet tilbage i gryden. Tilsæt vand, tomatpuré og sennepspulver og lad det hele simre en god time til kødet er knapt mørt.

Rist champignonerne på en tør pande. Tilsæt champignons og piskefløden og lad retten simre i yderligere 15 min til kødet er helt mørt, tilsæt evt. jævning.

Serveres med kartoffelmos og grønærter eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 43208 gange,
og udskrevet 940 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu