Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fisk i bananbladskåle

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
100 g.torsk eller lyssej
100 g.optøede eller friske rejer
2 tsk.rød karrypasta
2 spsk.rød karrypasta
2 spsk.jordnøddesmør
1 spsk.limesaft
0.5 dl.kokosmælk
1 æg
1 tsk.fiskesauce
5 bladekinakål i meget tynde strimler
1-2 bananblade eller små ovnfaste skåle
 


Opskrift:

Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft. Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen. Lad det trække koldt i 20-30 minutter.

Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen over.

Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg øverst.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7558 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Fisk i bananbladskåle

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu