Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thailandsk oksekødssalat

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Oksekød

Diverse oksekødOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.magert oksekød skåret i frossen tilstand på pålægsmaskine så det er i meget tynde skiver
 
 salt
 peber
2 spsk.jordnøddeolie
1 hjertesalathoved i skyllede blade
 
 Dressing:
1 spsk.fiskesauce
2 spsk.limesaft
1 spsk.rørsukker
1 rød chilipeber i små ringe uden kerner
8 blademynte
4 bladekaffir limeblade
 


Opskrift:

Varm olien i en wok og lynsteg kødet. Drys med salt og peber.

Rør diskesauce, limesaft og sukker sammen i en lille skål og hæld det straks over kødet mens det er varmt. Stil kødet i køleskabet. Læg salatblade ud på et fad som bund. Klip mynte og limeblade i mindre stykker, bland kødet med dette og chiliringe og læg kødet op på salatbunden. Kan pyntes med chiliblomster.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10619 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu