Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce

Antal: 2-3 

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Skinkeschnitzel - SkinkeschnitzlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler
1 tsk.salt
1 forårsløg + 1 ekstra til pynt
2 fedhvidløg
2 røde chili uden kerner
1 tsk.paprika
1 spsk.rørsukker
1.5 spsk.olie
3 spsk.risvineddike
3 skiverananas
0.5 citron saften heraf
250 g.ægenudler
 
 Dyppelse:
2 spsk.risvineddike
0.5 cm.fintrevet skrællet ingefær
1 spsk.rørsukker
1-2 tsk.soja
 


Opskrift:

Dup skinkeschnitzlerne tørre, skær dem i terninger og drys med salt. Rens begge forårsløg og skær dem i skrå skiver. Læg det ene fra til pynt. Pil og hak hvidløget fint, striml chilien fint, skær ananas i mindre stykker og sæt vand over til pasta.

Kom olien i en wok eller en stor sauterpande og varm den op. Lynsteg kødet 2 minutter på hver side (2 sider), skub det ud til siden og steg forårsløg, hvidløg, chili, paprika og rørsukker i olien og vend kødet rundt heri. Tilsæt eddike, ananas og citronsaft. Lad det glasere retten i ca. 2 minutter og tag retten af varmen.

Kog nudlerne i det boblende vand i 2-3 minutter, til de er færdige og skyl dem straks med koldt vand.

Server straks idet man kan dyppe nudlerne i dyppelsen, lægge kødet oven på eller ved siden af nudlerne og pynte med forårsløg. Man kan give fintstrimlet kål, spire og frisk ananas til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 19740 gange,
og udskrevet 564 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu