Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce

Nudler med svinekød i stærk sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnitzler
1 tsk.salt
1 forårsløg + 1 ekstra til pynt
2 fedhvidløg
2 røde chili uden kerner
1 tsk.paprika
1 spsk.rørsukker
1.5 spsk.olie
3 spsk.risvineddike
3 Ananasringe
0.5 citron saften heraf
250 g.ægenudler
 
 Dyppelse:
2 spsk.risvineddike
0.5 cm.fintrevet skrællet ingefær
1 spsk.rørsukker
1-2 tsk.soja
 
Opskrift:
Dup skinkeschnitzlerne tørre, skær dem i terninger og drys med salt. Rens begge forårsløg og skær dem i skrå skiver. Læg det ene fra til pynt. Pil og hak hvidløget fint, striml chilien fint, skær ananas i mindre stykker og sæt vand over til pasta.

Kom olien i en wok eller en stor sauterpande og varm den op. Lynsteg kødet 2 minutter på hver side (2 sider), skub det ud til siden og steg forårsløg, hvidløg, chili, paprika og rørsukker i olien og vend kødet rundt heri. Tilsæt eddike, ananas og citronsaft. Lad det glasere retten i ca. 2 minutter og tag retten af varmen.

Kog nudlerne i det boblende vand i 2-3 minutter, til de er færdige og skyl dem straks med koldt vand.

Server straks idet man kan dyppe nudlerne i dyppelsen, lægge kødet oven på eller ved siden af nudlerne og pynte med forårsløg. Man kan give fintstrimlet kål, spire og frisk ananas til.





karakterer:
Opskriften er vist 24779 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu