Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















And i rød karry med babyauberginer

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder

AndebrystOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
 Karry:
1 tsk.spidskommen
1 tsk.korianderfrø
6-10 små røde chilier
1 tsk.salt
0.5 tsk.revet citron eller limeskal
2 stænglercitrongræs
0.5 løg
2 fedhvidløg
0.5 spsk.rejepasta
 
 Fyld:
2 andebryster
 halvdelen af ovennævnte portion rød karry
1 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.hakket citrongræs
1 løg i strimler
 salt
 peber
 evt.lidt sukker
1 ds.kokosmælk
2 spsk.tomatpure
1 dl.babyauberginer eller ærter
 


Opskrift:

Karry:
Rist spidskommen og koriander på en tør pande og mal det til pulver i kaffemølle eller morter. Mos de evt. udkernede chilier sammen med salt, citronskal, pillet citrongræs, løg og til sidst det stødte pulver fra før. En stavblender er velegnet til formålet. Man kan evt. tilsætte 1-2 spsk. jordnøddeolie for at lette processen.

Fyld:
Skær andebrysterne i smalle stykker med fedtsiden bevaret. Kom dem i en wok og lad fedtet smelte af. Det tager 5 minutter. Tag kødet op. Rist så karryen, hvidløg, citrongræs og løg heri. Kom kødet tilbage i wokken. Kom kokosmælk og tomatpure i. Lad det småkoge i 15 minutter, tilsæt så babyauberginerne og lad dem koge møre 1-4 minutter.

Serveres pyntet med basilikum eller koriander.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 29076 gange,
og udskrevet 747 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Andersmor  -  2013-03-05 18:08:26
Super god. Karrypastaen kan suppleres med købt rød karrypasta. Jeg brugte limesaft i stedet for skal, og chilipulver i stedet for chilifrugter, det fungerede fint.

Anette  -  2010-08-23 18:20:08
En helt fantastisk opskrift. Jeg brugte kun 2 chillier og 2 fed hvidløg til karryen, og sprang et fed hvidløg over ved stegningen for det ikke skulle blive for stærkt. Det smagte helt fantastisk og alle (også børn) kan spise det.

le  -  0000-00-00 00:00:00
billig hvis man ved hvor man skal købe ind