Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thailandsk kålsalat

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Kål

HvidkålOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.soja
1 spsk.olie
0.5 citron saften heraf
2 spsk.tør sherry
1-2 tsk.sukker
 salt
 peber
 
0.25 hvidkålshoved
1 agurk
 
0.5 pakkehurtignudler
 


Opskrift:

Rør soja, olie, citronsaft, sherry, sukker, salt og peber sammen og mariner nudlerne, der kan brækkes i mindre stykker ved at de knuses i en plasticpose med en hammer. Vend dem rundt.

Snit kålen i 1 mm. tynde strimler og kom den i en salatskål. Agurken skylles og halveres på langs, og kernerne skrabes ud med en teske og kasseres. Agurken skæres i 3 mm. tykke halvmåneformede stykker og kommes op til kålen.

Lige inden servering vendes nudlerne med marinaden rundt i kål og agurkestykker.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13172 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Thailandsk kålsalat

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu