Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Blæksprutte med mynte

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Bløddyr

BlæksprutteOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
4-6 små tiarmede blæksprutter
 
2 spsk.soja- eller jordnøddeolie
4 fedhvidløg
1 pottekraftig mynte
2 spsk.vand
2 spsk.fiskesauce
200 g.mangetout-ærter (sukkerærter)
 salt
 peber
 


Opskrift:

Klargøring af blæksprutte:
Indmaden tages ud og de mindre arme kan evt. bruges sammen med det hvide hylster, der er kroppen. Disse skæres i ringe. Kan man ikke få friske blæksprutter kan man nøjes med ringene, der kan købes frosne, men de må ikke være panerede

Dup blæksprutteringene tørre med køkkenrulle. Pil og hak hvidløg og nip mangetoutærterne. Varm olien i en wok og steg ringe og evt. arme heri når olien er blevet meget varm. Kom så hvidløget ved, men det må kun lige stege med i ½ minut for ikke at branke og smage grimt. Kom så resten af ingredienserne i og lad det stege færdigt i 1-2 minutter.

Serveres straks som en let hovedret eller som en del af et større tag selv bord med thailandske specialiteter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15326 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jørgen Witte, Aabenraa  -  0000-00-00 00:00:00
Hurtig og lækker. Man kan evt. tilsætte en anelse citronsaft til sidst.