Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Thailandske fiskefrikadeller I

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :


Thailandske fiskefrikadeller I, billede 4 Thailandske fiskefrikadeller I, billede 1 Thailandske fiskefrikadeller I, billede 2 Thailandske fiskefrikadeller I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.grofthakket torsk
1 æg
1 ds.krabbekød
1 løg
2 fedhvidløg
1 stilkcitrongræs
0.5 lime, reven skal heraf
1 tsk.sambal oelek
2 spsk.fiskesovs eller salt
 
 Pynt:
 frisk koriander
0.5 lime
 
 jordnøddeolie eller sojaolie til stegning
 


Opskrift:

Pil og hak løg, hvidløg og citrongræs. Bland fiskefarsen med krabbekødet, der lige moses igennem med en gaffel, hakkede løg, hvidløg, citrongræs og øvrige ingredienser. Er den for fast, reguleres dette med ægget. Form små fiskedeller med en spiseske og steg dem i varm olie til de er gyldne ca. 10 minutter i alt og lægges til afdrypning på fedtsugende papir.

Kan lunes i ovnen ved høj varme i kort tid. Passer godt som forret med sursød chilisovs eller som hovedret med agurkesalat og ris.

Tips:

en blanding af torsk lyssej og anden hvid fast fisk som f.eks. havbars kan også bruges



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 30025 gange,
og udskrevet 719 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Thailandske fiskefrikadeller I

Yogi  -  2016-08-27 10:38:56
Rigtig lækker opskrift, men lidt ærgerligt at der ikke er en bedre mængde-angivelse på krabbekødet. Jeg købte surimi, da det var det eneste jeg kunne finde, og jeg brugte 3 stk. i opskriften. Jeg tror ikke det bidrog til smagen, og jeg smager jo ikke på rå fiskefars, men også uden krabbekødet er jeg sikker på, at frikadellerne smager godt.

  -  2012-08-20 17:04:12
Jeg brugte færdig fiskefars og undlod så æg. Jeg brugte heller ikke krabbekød og løg, men alle øvrige ingredienser. De blev supergode!

lolland  -  2009-11-11 15:59:18
jeg har lavet de her rigtigt lækker thailandske fiskefrikadeller og de er rigtig gode tak til den der har sendt opskriften ind

  -  0000-00-00 00:00:00
Retten lyder rigtig lækker med hvidløg og jeg tror at den er hver at prøve..! =)