Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Glasnudelsalat

Antal:

Ret : Salat - Salater

Hovedingrediens : Pasta

NudlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.glasnudler (mungbønnenudler)
1 rødløg
1 rød peberfrugt
1 cm.frisk ingefær
75 g.saltede peanuts
100 g.haricots verts
1 pottekoriander
 
 Dressing:
1 spsk.jordnøddeolie
1 spsk.risvineddike
 evt.lidt sukker
0.5-1 fedknust hvidløg
0.25 finthakket rød chili eller nogle dråber chiliolie
 


Opskrift:

Overhæld glasnudlerne med rigeligt kogende vand og lad dem trække i 1-1½ minut, til de er bløde og tygbare. Skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe af. Pil rødløget og hak det meget fint. Tag frøstolen ud af peberfrugten og skær peberfrugten i små terninger. Skræl ingefæren og skær den i ultra tynde strimler. Damp bønner og skær dem i små stykker på 2-3 millimeter, hak korianderen groft. Bland nudler med alle disse tilberedte ingredienser og peanuts’ene.

Rør dressingen sammen og hæld den over ca. 20 minutter før salaten skal spises, så den lige kan nå at trække lidt i marinaden. Rør i den af og til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16739 gange,
og udskrevet 377 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu