Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Glasnudler med svinekød

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :

Glasnudler med svinekød, billede 4 Glasnudler med svinekød, billede 1 Glasnudler med svinekød, billede 2 Glasnudler med svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hakket kalve- og flæskekød
60 g.glasnudler
3 forårsløg i skrå skiver på ca. 2 cm (med noget af det grønne - gem nogle pæne grønne toppe til pynt)
100 g.usaltede cashewnødder
2 tsk.hvidløg finhakket
1 spsk.sort chilipasta middelstærk eller Hoisin sovs
1 tsk.hel kardemomme afskallet og stødt
1 rød. peber i smalle både
1/4 blomkål i små buketter
2-3 spsk.fiskesovs
3-4 tsk.sukker
 
3-4 spsk.olie til stegning
 


Opskrift:

Læg nudlerne i blød i varmt vand (ikke kogende) i 10 minutter, hæld dem i en sigte og lad dem dryppe af. Klip løgtoppene til små koste på 10-12 cm. læg dem i iskoldt vand i en times tid, inden de bruges til pynt til retten. Rist cashewnødderne i ovenen eller i 1 spsk olie på panden og stil dem til side.

Opvarm olien i en wok og steg hvidløg og sort chilipasta eller Hoisin sovs øjeblikkelig i. Tilsæt det hakkede kød og kardemomme og lad det stege 2-3 minutter. Kom dernæst nudler, rød peber og blomkål i og lidt forårsløg. Smag efter med fiskesovs og sukker. Kom lidt vand i så nudlerne ikke brænder fast. Kom cashewnødder i til sidst, de skal kun have et øjeblik. Pynt med løgtoppe og server straks.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 54182 gange,
og udskrevet 929 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Bodil, Kbhvn  -  2015-11-08 21:28:54
Dejlig hverdagsret. Men den danske gane vil nok finde retten for sød. Korriger evt. kvantum sukker og kvantum hoisin sovs. Obs at der startes med at lægge løgtoppe i isvand i en time. Kardemomme skaller kan knækkes i en hvidløgspresse.

  -  2012-02-19 12:50:38
På billedet se det mere ud til at der er brugt ægnudler og ikke glasnudler, som er næsten gemmensigtige.

  -  0000-00-00 00:00:00
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.