Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Lynstegte nudler med jordnødder (Phat Thai)

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta

NudlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Indsendt :




Ingredienser:
250 g.risnudler
3 spsk.vegetabilsk olie
3 fedhvidløg
2 spsk.tørrede rejer
3 spsk.fiskesovs
2 spsk.sød soya (Siiew)
2 spsk.sukker
1 æg
3 spsk.hakket vårløg
1 kopfriske bønnespirer
3 spsk.ristede jordnødder
1-2 tsk.knust tørret chilli (Prik phon)
2 limefrugter
 


Opskrift:

Læg nudlerne i blød i lunkent vand i ca. 20 min. (Hvis du skal bruge dem med det samme kan de blødgøres med kogende vand) Lad dem dryppe godt af i en sigte. Knus hvidløg og hak dem fint. Knus de ristede jordnødder groft i en morter. Pisk ægget sammen. Skær limefrugterne i små både.

Varm olien op til rygepunktet i en wok. Tilsæt de hakkede hvidløg. Tilsæt nudler og hold dem i bevægelse med metalspatelen. Tilsæt herefter tørrede rejer, fiskesovs, sød soyasovs, sukker, pisket æg og jordnødder. Husk at holde retten i bevægelse hele tiden, så den ikke brænder på. Når retten har stegt i ca. 5 min. tages den af varmen og vårløg og bønnespirer tilsættes og blandes i. Serveres med limebåde, der presses for saft ud over retten samt knust, tørret chili (Prik phon)



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 26450 gange,
og udskrevet 509 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


filip madsen  -  2009-09-23 17:00:40
super lækker og meget let. bare put mere af det hele rejer nødder og bønnespirer, brugte almindelige rejer.

Niels  -  0000-00-00 00:00:00
Vi plejede at joke med at Phat Thai rimede på Fat Thigh, men hold kæft hvor jeg elsker det.....