Tærte dej

Tærte dej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Inge

Indsendt :     

Ingredienser:
6 dl.hvedemel
250 g.margarine
6 spsk.KOLDT vand
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
 Hvad du selv har lyst til af kød fisk og grønt
 
 Æggemasse:
6 æg
1 dl.mælk
 lidtost
 
Opskrift:
hvedemel og margarine blandes (smullers) sammen. vandet røres i meget hurtigt. Samles til en fast kugel. Kan nu gemmes i køleskab i 1-2 døgn. Rulles ud så det passer til tærteformen. Fyldet kommes på og æggemassen hældes over. bagetid: 175-180 gradeer i 25-30 min.

Tips:

Det gode ved denne tærte er at den er hurtig for bunden skal ikke bages inden fyldet kommes på.





karakterer:
Opskriften er vist 31978 gange,
og udskrevet 873 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-03 09:12:41
En rigtig gof tærtedejs opskrift. Kan ABSOLUT anbefales.

  -   2010-11-11 07:54:11
Mel opfører sig forskelligt alt efter hvor "tørt" det er. Nogle gange skal man bruge lidt mere andre gange lidt mindre vand.

  -   2010-02-06 11:56:15
Man kan ikke samle dejen hvis man ikke kommer mere vand i. dejen den er hel tør .

  -   2009-10-28 21:41:00
Er den fryse egnet