Roastbeef, langtidsstegt

Roastbeef, langtidsstegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Roastbeef, langtidsstegt, billede 4 Roastbeef, langtidsstegt, billede 1 Roastbeef, langtidsstegt, billede 2 Roastbeef, langtidsstegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.Snøret okseinderlår
1 tsk.salt
 olie til bruning
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og brun det godt på alle sider på en pande. Læg stegen i en lille bradepande. Sæt den i ovnen ved 100 grader. Steg kødet ca. 1¼-1½ time til et kødtermometer i stegens midte viser ca. 60 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 139066 gange,
og udskrevet 1852 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-28 17:51:27
Hej, jeg vil også gerne vide, om jeg evt. kan brune stegen lørdag aften, og så smide den i ovnen søndag formiddag? Og, det er vel samme fremgangsmåde med cuvettesteg/culotte? :-) tak

  -   2016-09-12 14:35:03
Lavede en variant af den i øvrigt udmærkede opskrift. 2 kg ikke snøret okseinderlår fra vores lokale halalslagter. Gned grundigt med rigeligt af friskkværnet peber og salt. Brunede af i halv smør og halvt olie. 100 grader varm ovn i små to timer til kernetemperaturen var 56 grader. Efterbruning ved 225 grader. Stegen var tilpas rød/småblodig og kunne skæres med en ske!

  -   2016-03-28 14:36:10
Opskriften lyder tiltalende, men mon jeg kan brune stegen om formiddagen og stege videre i ovnen om eftermiddagen. MVH

  -   2015-12-30 19:59:42
Hvis jeg har en steg af okseinderlår på 1,8 kg. Hvor lang tid skal den så have i ovnen?

  -   2009-07-10 13:24:02
Det er sådan man laver oksekød. Perfekt.