Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tomat sovs til pizza

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager

Tomat - TomaterOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt af : JMC

Indsendt :


Ingredienser:
 Jomfru oliven olie
1 fedhvidløg
1 ds.tomatpure
1 ds.hakket tomater eller flåede tomater
 oregano
 basilikum
 salt
 peber
 vand
 


Opskrift:

Hæld noget jomfru oliven olie i en mellem stor gryde så det dækker det halve af bunden, pres hvidløget i en hvidløgs presser og hæld hvidløget ned i olien og tænd for fuld blus. Når hvidløget begynder at simrer skal du hælde tomatpuren i og røre rundt i det, så skal du fylde tomatpure dåsen med vand og hælde vandet i gryden når tomatpuren begynder at boble. Så skal du blende de hakkede/flåede tomater og hele dem i når det begynder at boble igen (det er en god ide at blende dem før man går i gang), så skal du skrue ned til lavt blus og hælde krydderierne i ca. 1 spsk Oregano, ½ spsk basilikum, ½-1 spsk salt(afhængig af egen smag), ½-1 spsk peber (afhængig)af egen smag), så skal du lægge grydelåget på og røre rundt i det hvert 10 minut i mindst 30 minutter.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (51 stemmer)

Opskriften er vist 41593 gange,
og udskrevet 852 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2009-07-20 18:10:58
Appelsin, ikke citron. Appelsin harmonerer fint. Personligt ville jeg aldrig selv putte citrusfrugter i en tomaatsauce.

  -  2008-03-25 15:18:56
Det vil være fint at justere smagen med citron og sukker. Meget vigtigt med sukker i alle retter. Bare lidt. Specielt, når der er tomater blandt ingredienserne.. Mvh Kokken

John  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager godt der skal bare bruges meget salt.