Karrysalat (Fedtfattig)

Karrysalat (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.rå ris
1 lille løg
1 lille rød peber
100 g.små hele champignoner (rå eller fra glas)
 evt.1 lille syltet agurk
100 g.kvark 5% eller fromage frais mager
 salt
 peber
 karry
 
 Pynt:
 Karse eller brøndkarse
 
Opskrift:
Kog risene løse og køl dem helt af.

Hak løget fint og skær peberfrugten i små tern. Lad champignonerne dryppe af. Hak agurken groft, hvis du bruger den. Rør kvarken lind med lidt vand eller letmælk og smag den kraftigt til med krydderier, den skal være stærk. Vend derpå først risene grundigt i, det er nemmest med en gaffel, og vend så alle grønsagerne i. Lad salaten trække tildækket i køleskabet i ½-1 time. Drys gavmildt med karse eller brøndkarse ved serveringen.

Tips:

Kan spises som selvstændig frokostret anrettet på grøn salat, som tilbehør til f.eks. røget eller kogt, koldt fjerkræ, i en pita sammen med salat eller bare på et stykke rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 31000 gange,
og udskrevet 624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-17 10:49:05
hmm, skal risene ikk koges?