Små farsbrød på bål

Små farsbrød på bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.magert hakket oksekød
1 tsk.groft salt
3 spsk.fintrevet zittauerløg
1 lille fed knust hvidløg
1 æg
1.5 dl.mælk
5 spsk.rasp
 
6 lange pinde til bålstegning
 
150 g.bacon i tynde skiver
 
Opskrift:
Fars:
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Del farsen i 6 portioner og klem hver portion fast om en pind, så farsen har form som en tyk "pølse".

Sno baconskiverne omkring (sørg for det sidder godt fast). Steg farsbrødene over bålets gløder ca. 10 min., til farsen er gennemstegt og baconen gylden. Drej pindene langsomt under stegningen.

Tips:

De små farsbrød kan tilberedes i ovn. Læg dem (uden pinde) på en rist i bradepanden. Grill farsbrødene øverst i ovnen, ca. 3 min. på 4 sider (ca. 12 min. i alt).





karakterer:
Opskriften er vist 7995 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu