Raclette med kalvelever

Raclette med kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
600 g.kalvelever
4 små skalotteløg
1 bk.Radise- eller sennepsspirer
4 bladeSalvie, frisk
150 g.provolone ost
4 spsk.olie
 salt
 hvid peber i kværn
1 dl.tør hvidvin
2 spsk.smør i små klatter
 
Opskrift:
Kartoflerne børstes, kommes i en gryde, og der hældes akkurat så meget vand ved at kartoflerne er dækket, koges i ca. 20 minutter indtil de er møre. Vandet hældes fra, og kartoflerne damper af og holdes varme oven på raclette-grillen.

Hinder og sener på leveren fjernes, og den skæres i skiver. Skiverne anrettes på et fad.

Løgene pilles og hakkes fint. Spirerne og salvien skylles, og begge dele anrettes.

Osten skæres i tynde skiver i størrelsen passer til raclete-panderne. Sættes på bordet sammen med olien, slat, peber, vinen og smørret.

Nogle løgstykker steges i olie, indtil de begynder at klares, og leverskiverne steges med 1-2 minutter på hver side.

Leverstykkerne krydres let med salt og peber, og salvie og spirer lægges ovenpå. 2 tsk. vin dryppes over, 1 osteskive lægges på, og til sidst fordeles nogle smørklatter. Leveren grilles, indtil osten begynder at smelte og tager farve.





karakterer:
Opskriften er vist 9289 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu