Grundsuppe

Grundsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 gulerødder
2 porrer med grøn top
4 løg
3 stilkebladselleri eller 0.25 selleri
3 spsk.jomfru olivenolie
1 spsk.frisk timian / 1 tsk. tørret
3 laurbærblade / løvstikke
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær de rensede grøntsager i mindre stykker. * Opvarm olivenolien og svits grøntsagerne heri til de får lidt farve. Herved trænger smagen mere frem. Fyld 5 L vand og krydderurterne i gryden og kog suppen i en time. Grøntsagerne tages op af gryden og de smides væk, al næring er kogt ud af dem. Denne grundsuppe kan med fordel bruges i stedet for grøntsagsbouillon terninger. Der er en god ide at fryse suppen ned i 1/2-1 liters portioner, så er det altid nemt at bruge grundsuppen en anden dag. I stedet for de nævnte grøntsager kan du også bruge kartofler, kål, pastinak, persillerod, hokkaido græskar, tomater eller hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 20788 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu