Orientalsk wokgryde

Orientalsk wokgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.mørbrad
1 spsk.sojasauce
1 tsk.stødt ingfær
0.33 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
2 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk.sesamolie
2 dl.hønsebouillon
3 spsk.hoisinsauce eller chilisauce
1 spsk.maizenamel
 
Opskrift:
Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.

Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.

Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min.

Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.

Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks.

Giv kogte ris, råris eller vilderis og en skål salat til, det er også godt med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 28870 gange,
og udskrevet 808 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.