Stegt kalvelever med ratatouille

Stegt kalvelever med ratatouille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverdansk kalvelever 700 g.
 
3 skalotteløg
1 aubergine
1 courgette
200 g.blandede marksvampe eller champignons
2 fedhvidløg
4 modne store tomater
1 bdt.frisk basilikum eller 2 spsk. tørret
1 spsk.smør til stegning
3 spsk.olivenolie til stegning
 salt
 friskkværnet peber
 
1 godt brød
 
Opskrift:
Varm smør og 2 spsk. olivenolie på en pande og brun leverskiverne på begge sider. Krydr dem med salt og peber og lad leverskiverne stege ca. 4-5 minutter på hver side, alt efter hvor ros-stegt du ønsker leveren. Tag så skiverne af panden og lad dem hvile lunt (dæk med stanniol) i 5 minutter.

Ratatouille
(forbered grønsagerne inden du steger leveren)

skræl skalotteløgene og snit dem i ringe. Vask auberginen og courgetten, tør dem med køkkenrulle og skær dem i tern på ca 2x2x2 cm. Vask svampene, er de meget store så skær dem i halve. Fjern skallen fra de 2 hvidløgsfed og snit dem i tynde skiver. Og endelig skæres tomaterne i kvarte både.

Varm så 1 spsk. olivenolie i en sauterpande. Begynd med at stege løgene brune og tilsæt så resten af grøntsagerne. Lad det hele simre i 10 minutter og krydr så med salt og peber. Til sidst vendes basilikumbladene i.

Server ratatouillen til den stegte lever evt. sammen med et godt brød





karakterer:
Opskriften er vist 11228 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu