Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Skinke i thai karry

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

SvinestrimlerOprindelsesland : Thailand - Thailandsk - Thailandske

Kilde : Føtex

Indsendt :




Ingredienser:
400 g.wokstrimler af skinkekød
1 lille ds. Xing Fu kokosmælk 165 ml
1 ps.Xing Fu rød karry stir fry sauce
150 g.sukkerærter
 salt
 peber
 sukker
 


Tilbehør:
ris eller Xing Fu nudler
Opskrift:

Skinke i thai karry Brun først halvdelen af skinkestrimlerne i lidt af den faste kokosmælk fra bunden af dåsen, læg til side, og brun resten ved kraftig varme. Tilsæt resten af kokosmælken, karrysaucen og de brunede skinkestrimler, og lad det koge 2 min. Snit sukkerærterne på langs, og kom dem ved kødet sammen med lidt vand. Kog et par minutter, så de stadig har bid. Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Servér straks med ris eller nudler.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11814 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


juliane  -  0000-00-00 00:00:00
hmm .. jeg syntes det lyder som en lækker ret men ikke lige til den fødselsdag jeg havde tænk mig at holde!