Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dybstegte rejebrød

Antal:

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Rejer

Diverse rejerOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
225-300 g.rå pillede hakkede rejer
1 tsk.presset hvidløg
1 tsk.finthakket frisk ingefær
1 lille løg finthakket
1 sammenpisket æg
 salt
 peber
1 spsk.maizenamel
1 flute
3-4 spsk.sesamfrø
 olie til dybstegning (friturestegning)
 friske korianderblade hakket (til pynt)
 


Opskrift:

Rør en fars af rejer, hvidløg, ingefær, løg, æg, salt, peber og maizenamel. Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.

Skær fluten i ca. 1/2 cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side. Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket. Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden.

Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede nedad i flere hold i ca. 2 - 3 minutter, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 14692 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Dybstegte rejebrød

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu