Dybstegte fiskefileter

Dybstegte fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.faste, hvide fiskefileter, skåret i 2 cm brede stykker, fx lyssej eller pighvar
 salt
 peber
2 æg, sammenpiskede
6 spsk.hvedemel rørt ud i 4 spsk. vand
 olie til dybstegning
 basilikumblade og korianderkviste til pynt
 
 Krydret fiskesauce (som dip)
 
Opskrift:
Drys fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et fad. Lad dem trække i ca. 30 minutter. Lav en pandekagedej ved at blande de sammenpiskede æg med meljævningen.

Varm olien op til 180 grader i en wok eller frituregryde. Dyp fiskefileterne i dejen og dybsteg dem i hold i 3 - 4 minutter, til de er gyldne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle.

Anret fiskefileterne på et opvarmet serveringsfad og pynt dem med basilikum og koriander. Server dem straks med krydret fiskesauce til at dyppe i.





karakterer:
Opskriften er vist 16366 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Gooooood opskrift!