Anchoïade (Provencalsk sardelsauce)

Anchoïade (Provencalsk sardelsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.sardeller
2 fedhvidløg
0.5 spsk.timian, frisk eller 0.5 tsk. tørrede
1 spsk.hakket frisk basilikum
0.75 spsk.dijonsennep
1 spsk.rødvinseddike
1.5 dl.olivenolie
 peber
 
Opskrift:
Blend sardellerne. Pil og hak hvidløgene groft og tilsæt dem sammen med de øvrige ingredienser, undtagen olien. Kom olien i lidt ad gangen, mens maskinen kører. Smag til med peber. Serveres til letkogte grønsager og dampet fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 16004 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu