Bee hoon suppe

Bee hoon suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 svineribben
 rejer
 bee hoon
 små løg
 hvidløg
 porrer
1 tsk.salt
1 tsk.vetsin
 sojasauce
 peber
 
Opskrift:
En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt. Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.

Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg. Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op.

Hæld suppen fra panden over i den anden suppe. Løget snittes og ristes på panden. Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand. Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes.

"Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner. Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer. Til sidst hældes suppen over.

Tips:

Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"





karakterer:
Opskriften er vist 26746 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-17 08:52:25
det var måske også en god ide at skrive MÆNGDE af ingredienserne.

  -   2008-06-02 15:16:05
Godt vi har google, bee hoon er risnudler.

  -   2005-01-01 01:01:01
Bee hoon er jeg ikke helt sikker på om det er kinesiske nudler/spagett eller om det blot er et varenavn, men hvis man læser opskriften så er det vist ikke helt forkert med risnudler

  -   2005-01-01 01:01:01
Vetsin er Det tredie krydderi

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er da utroligt, at en hjemmeside der er så seriøs som denne, ikke kan finde ud at at fortælle hvad bee hooh og vetsin er ?????????

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg vil også gerne vide: Hvad i alverden er "Bee hoon"?- Og hvorfor ikke lave en "Alletiders ordbog" over ingredienser som indgår i kogebopgens opskrifter, men som ikke er almindeligt kendte i det danske køkken.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er bee hoon og vetsin ???